گلف کم ایران | وارد کننده اصلی مواد شیمیایی-وارد کننده اصلی مواد اولیه شیمیایی و پتروشیمی به ایران

گلیسیرین

خرید گلیسیرین به صورت عمده Glycerin

وارد کننده مستقیم گلیسرین

جهت مشاوره رایگان و همچنین دریافت آنالیز و قیمت خرید گلیسیرین با واحد فروش تماس بگیرید.

در حال حاضر ناموجود است.

فرمول شیمیایی

C۳H۸O۳

شکل ظاهری

مایع

رنگ

بی رنگ

وزن

200 کیلوگرم

بسته بندی

بشکه

کشور تولید کننده

اندونزی, مالزی

گرید

صنعتی

قیمت

تماس بگیرید

گلیسیرین چیست و از کجا تهیه کنیم ؟

از نظر ظاهری گلیسرین (Glycerol) با فرمول شیمیایی C3H8O3 به صورت مایعی بی رنگ ، بی بو و شفاف اما غلیظ با طعمی شیرین ، غیر سمی و با نقطه جوش بالا است . از نظر شیمیایی، گلیسیرین یک الکل سه ظرفیتی است که می‌تواند واکنش نشان دهد و در عین حال در اکثر شرایط پایدار باشد. به دلیل داشتن این خواص منحصر بفرد ، گلیسیرین سازگاری خوبی با مواد دیگر دارد و به دلیل سهولت پردازش آن در بسیاری از کاربردها استفاده می‌شود. عمده کاربرد گلیسیرین در صنایع غذایی، آرایشی و همچنین دارویی است. دو خاصیت شیرین کنندگی و همچنین تغلیظ گلیسیرین باعث شده است که در صنایع دارویی به عنوان یک شیرین کننده و تغلیظ کننده طبیعی در طیف وسیعی از داروها به ویژه داروهایی که به صورت مایع مصرف می‌شوند کاربرد داشته باشد. همچنین در صنعت آرایشی و بهداشتی از این محصول در انواع کرم‌ها و محصولاتی که نیاز به خاصیت نرم کنندگی و همچنین تغلیظ داشته باشند به کار رود. طبق نام‌گذاری UIPAC، پروپان-۱،۲،۳-تریول رایج ترین نام گلیسیرین است. نام گلیسرول نیز اغلب استفاده می‌شود. پسوند “-ol” برای الکل و پسوند “-in” مخفف آلکین‌ها یا آمین‌ها است. گلیسیرین یک الکل قند و ساده ترین الکل سه ظرفیتی است که اصطلاحاً تریول نامیده می‌شود. گلف کم ایران وارد کننده اصلی و مستقیم خرید گلیسیرین از برندهای مختلف جهانی آماده ارائه این محصول به مصرف کنندگان کشور است.

گلیسیرین را از کجا بخریم ؟

گلف کم ایران امکان فروش مواد شیمیایی خرید گلیسیرین Glycerin به صورت عمده از وارد کننده اصلی و مستقیم از برندهای مختلف جهانی را برای شما فراهم می‌کند.جهت مشاوره رایگان و همچنین دریافت آنالیز و قیمت خرید گلیسیرین با واحد فروش تماس بگیرید.

  • ۰۳۱-۳۶۴۱۱۳۷۰
  • ۰۳۱-۳۶۴۱۱۳۷۳
  • ۰۹۳۶۱۳۳۸۱۸۱
  • ۰۹۳۶۱۳۳۸۲۸۲

انواع گلیسیرین

سه نوع مختلف گلیسیرین وجود دارد که شامل موارد زیر است :

۱- گلیسیرین گیاهی 

گلیسیرین گیاهی، همچنین به عنوان گلیسرول یا گلیسیرین شناخته می‌شود و مایع شفافی است که معمولاً از روغن سویا، نارگیل یا نخل تهیه می‌شود.گلیسیرین گیاهی با حرارت دادن چربی‌های گیاهی سرشار از تری گلیسیرید – مانند روغن نخل، سویا و نارگیل – تحت فشار یا همراه با یک ماده قلیایی قوی مانند لیمو ساخته می‌شود. این روش باعث می‌شود گلیسیرین از اسیدهای چرب جدا شود و با آب مخلوط شود و مایعی بی بو و طعم شیرین و شربت مانند ایجاد شود. گلیسیرین گیاهی در مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و دارویی استفاده می‌شود. می‌تواند به مرطوب کردن پوست، رفع یبوست و بهبود آبرسانی و عملکرد ورزشی کمک کند.

۲- گلیسیرین حیوانی 

گلیسیرین زمانی به دست می‌آید که پیه (چربی گوشت گاو یا گوسفند) با آب و حرارت ترکیب شده و سپس سرد شود.

۳- گلیسیرین مصنوعی

گلیسیرین مصنوعی می‌تواند بر پایه نفت باشد و از پروپیلن تولید شود. از شکر نیشکر یا شربت ذرت تهیه می‌شود.

فرمول گلیسرول

گلیسرول از موارد زیر تشکیل شده است:

• سه اتم کربن (C)

• هشت اتم هیدروژن (H)

• سه اتم اکسیژن (O)

فرمول گلیسیرین

همانطور که در ساختار گلیسرول در بالا نشان داده شده است، سه کربن یک زنجیره تشکیل می‌دهند که هر کربن به یک گروه هیدروکسیل (-OH) متصل می‌شود. هنگامی که وزن تمام اتم ها اضافه می‌شود، وزن مولکولی نهایی گلیسرول 92.09 گرم در مول است.

ویژگی شیمیایی

نام ترکیبگلیسیرین ، گلیسرول ، Glycerol
فرمول مولکولیC3H8O3
جرم مولکولی92.094 گرم بر مول
شکل ظاهریمایع بی رنگ و شفاف
بوبدون بو
نقطه جوش290 درجه سانتی گراد (554 درجه فارنهایت ، 563 کلوین)
نقطه ذوب17.8 درجه سانتیگراد (64.0 درجه فارنهایت؛ 290.9 کلوین)
حلالیت در آبقابل اختلاط
نقطه جوش290 درجه سانتی گراد (554 درجه فارنهایت ، 563 کلوین)
فشار بخار0.003 میلی متر جیوه (0.40 Pa) در 50 درجه سانتیگراد
چگالی1.261 گرم بر سانتی متر مکعب
نام های دیگر

گلیسرول

پروپان تری ال

1،2،3-تری اکسی پروپان
1،2،3-تری هیدروکسی پروپان
1،2،3-پروپانتریول

اشکال گلیسیرین

گلیسیرین ممکن است در برچسب بسیاری از محصولات مصرفی بدون نسخه درج شود زیرا در فرآیند تولید استفاده می‌شود. گلیسیرین در اشکال زیر استفاده می‌شود که ممکن است به عنوان یک جزء اصلی محصول نشان داده شود و به عنوان یک ماده فعال در نظر گرفته شود:

مایعگلیسیرین مایع به عنوان یک ماده در لوازم آرایشی، غذاها و داروها استفاده می‌شود. گلیسیرین مایع خالص را نیز می‌توان به عنوان مرطوب کننده بر روی صورت استفاده کرد.
کرم‌ها و لوسیون‌هاگلیسیرین ممکن است در محصولات مراقبت از پوست به دلیل اثرات مرطوب کنندگی آن استفاده شود.
صابونصابون‌های ساخته شده از گلیسیرین به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کنند. یکی از ویژگی‌های اصلی این صابون‌ها شفاف بودن آنها است که به دلیل افزودن الکل از کریستال شدن صابون جلوگیری می‌کند.
قطره چشمگلیسیرین در قطره چشم ، روان کننده و اشک مصنوعی استفاده می‌شود.
شیاف گلیسیرینشیاف رکتوم گلیسیرین  برای تسکین یبوست استفاده می‌شود.

کاربرد گلیسیرین

گلیسیرین مایعی غیر سمی، شفاف، چسبناک و محلول در آب با نقطه جوش بالا است که هم در چربی‌های گیاهی و هم در چربی‌های حیوانی یافت می‌شود. از نظر شیمیایی، در برخی شرایط مانند الکل واکنش نشان می‌دهد، اما به طور کلی برای کاربردهای بالینی و عملی پایدار است. در اینجا تنها چند مورد از کاربردهای متعدد آن ارائه شده است :

1. صابون گلیسیرین

گلیسیرین یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از صابون‌ها است، اما صابون سازی نیز راهی برای تولید گلیسیرین است. گاهی اوقات شیمی دان‌ها صابون صنعتی را به عنوان وسیله ای برای تولید گلیسیرین فرموله می‌کنند که نام تجاری گلیسرول دارد. گلیسیرین از طریق فرآیند صابونی سازی تولید می‌شود که با تبدیل روغن یا اسیدهای چرب به صابون و گلیسیرین با حرارت دادن لیپیدها و افزودن یک ماده قلیایی مانند هیدروکسید سدیم یا لیمو، صابون ایجاد می‌کند. صابون‌های دست ساز که به شکل‌های متنوعی قالب‌گیری می‌شوند، عموماً محتوای آن گلیسیرین بالایی دارد.

۲- گلیسیرین برای پوست

از آنجایی که گلیسرول یک مرطوب کننده است، به این معنی که می‌تواند رطوبت را به خود جذب و آن را حفظ کند، یکی از مواد تشکیل دهنده محصولات زیبایی است که برای مرطوب کردن استفاده می‌شود، مانند لوسیون‌ها، نرم کننده‌ها و شامپوها. گلیسیرین موجود در محصولات مراقبت از مو می‌تواند از خشک شدن و شکافتن بیش از حد موها جلوگیری کند و در شامپوهای شوره سر استفاده می شود که می تواند خارش سر را درمان کند. گلیسیرین رایج ترین مرطوب کننده مورد استفاده در محصولات مراقبت از پوست است، زیرا رطوبت را از هوا و از لایه‌های عمیق تر پوست به سطح پوست می کشد و چهره شما را شاداب می کند.

۳- گلیسیرین خوراکی در صنایع غذایی

گلیسرول یک افزودنی غذایی مفید است، زیرا عملکردهای مختلفی دارد. سازمان غذا و دارو (FDA) گلیسرول را برای مصرف انسان تایید کرده است که یک الکل قند است، بنابراین می تواند به عنوان یک شیرین کننده استفاده شود. مصرف گلیسرول به طور کلی بر سایر مصرف الکل‌های قندی مانند سوربیتول و مانیتول ترجیح داده می‌شود زیرا احتمال ایجاد عوارض جانبی در آن کمتر است. به دلیل خاصیت جذب رطوبت گلیسیرین می‌تواند از خشک شدن نان ، کیک و انرژی بار جلوگیری کند و ماندگاری آنها را افزایش دهد و بافت چسبناک آن می‌تواند ضخامت و یکنواختی مایعات را افزایش دهد.
گلیسیرین گیاهی را می‌توان در نوشیدنی‌ها، چاشنی‌ها، مایه کیک، آب نبات‌های نرم، سوپ کنسرو شده و آدامس‌ها استفاده کرد.

  • به عنوان امولسیفایر که مواد تشکیل دهنده را تثبیت می‌کند و از جدا شدن آنها جلوگیری می‌کند.
  • جایگزین شکر به عنوان شیرین کننده
  • جلوگیری از خشک شدن مواد غذایی
  • حلال رنگ و طعم غذا
  • عامل نرم کننده در آب نبات، کیک و غیره

4. محصولات دارویی

از آنجایی که به طور طبیعی طعم شیرینی دارد، افزودن گلیسرول به داروهایی مانند داروهای سرفه و قرص‌های پاستیلی مکیدنی گلو آن‌ها را خوش‌مزه‌تر می‌کند.

اما شیرینی گلیسیرین تنها مزیت آن برای استفاده در دارو نیست. درواقع گلیسیرین در محصولات دارویی زیر کاربرد دارد :
پماد گلیسیرین :یک غلیظ کننده عالی برای پمادهای موضعی است.
شیاف گلیسیرین : شیاف‌های گلیسرول همچنین آب را از روده بزرگ جذب می‌کنند تا اشیا را در سیستم گوارشی حرکت دهند.

در بقیه موارد ، گلیسیرین به عنوان ماده فعال در قطره چشم، قطره گوش و کپسول ژل استفاده می‌شود. گلیسیرین همچنین به عنوان وسیله ای برای انجماد اسپرم، گلبول‌های قرمز و سایر بافت‌های زنده استفاده می‌شود.

  • خمیر دندان
  • دهانشویه
  • محصولات مراقبت از پوست
  • دئودورانت‌ها
  • صابون‌ها
  • محصولات مراقبت از کودک

5. گلیسیرین صنعتی

گلیسیرین کاربردهای صنعتی زیادی دارد. به عنوان مثال، قبلاً ماده اصلی ضد یخ بود، اما متانول و اتیلن گلیکول جایگزین آن شده است، به دلیل اینکه با ریختن روی زمین ، طعم شیرین آن باعث جذی حیوانات و کشته شدن آنها می‌شود. گلیسیرین یکی از اجزای مهم رنگ‌ها و رزین‌ها است که برای پوشش دادن سیم‌ها استفاده می‌شود. همچنین به عنوان نرم کننده در پلاستیک‌ها استفاده می‌شود و به طور گسترده در بسته بندی مواد غذایی کاربرد دارد زیرا غیر سمی است و می‌تواند از چروکیدگی و جمع شدن آن جلوگیری کند.

  • مایعات یخ زدا یا ضد یخ
  • روانکاری و نرم کردن نخ و پارچه
  • تولید کاغذ
  • مواد اولیه در تولید فوم‌های انعطاف پذیر
  • پوشش‌های سطحی و رنگ
  • تولید شمع و صابون
  • چسب

مضرات گلیسیرین چیست ؟

به نظر می‌رسد گلیسرول برای اکثر بزرگسالان بی خطر است. گلیسرول در صورت مصرف خوراکی می‌تواند عوارض جانبی از جمله سردرد، سرگیجه، نفخ، حالت تهوع، استفراغ، تشنگی و اسهال ایجاد کند. گلیسرول ممکن است هنگام تزریق داخل وریدی (به صورت IV) ایمن نباشد. گلبول‌های قرمز ممکن است آسیب جدی ببینند.

احتیاطات و هشدارهای ویژه:
بارداری و شیردهی: در مورد استفاده از گلیسرول در دوران بارداری و شیردهی اطلاعات کافی وجود ندارد. در قسمت ایمن بمانید بنابراین از مصرف آن خودداری کنید.

سوالات متداول

گلیسیرین چیست و چه کاربردی دارد ؟

گلیسیرین که گلیسرول نیز نامیده می‌شود، یک الکل قندی است که در طبیعت وجود دارد و به صورت مصنوعی نیز تولید می‌شود. یک مایع غیر سمی غلیظ و چسبنده است که رنگ و بو ندارد. گلیسیرین کاربردهای زیادی در لوازم آرایشی، داروها و محصولات خانگی دارد. از آن به عنوان مرطوب کننده، نگهدارنده و شیرین کننده غذا استفاده می‌شود. همچنین در مواد تشکیل دهنده لوسیون، صابون و غذا به کار می‌رود. همچنین در محصولات متنوعی از جمله ضد یخ، سیمان، منسوجات و واکس‌ها استفاده می‌شود.

گلف کم ایران امکان خرید گلیسیرین  به صورت عمده از وارد کننده اصلی و مستقیم از برندهای مختلف جهانی را برای شما فراهم می‌کند.جهت مشاوره رایگان و همچنین دریافت آنالیز و قیمت خرید گلیسیرین با واحد فروش تماس بگیرید.

گلیسیرین یک مایع ترکیبی است که به طور گسترده در صنایع آرایشی و بهداشتی، دارویی و غذایی استفاده می‌شود. گلیسیرین برای حفظ رطوبت، شیرین کردن غذاها بدون افزودن شکر و حفظ مواد غذایی عمل می‌کند. همچنین به عنوان یک عامل اتصال دهنده، ملین و ضد یخ عمل می‌کند. این ترکیب غیر سمی به ندرت هنگام مصرف در غذاها یا استفاده روی پوست باعث ایجاد مشکل می‌شود.

فرمول شیمیایی

C۳H۸O۳

شکل ظاهری

مایع

رنگ

بی رنگ

وزن

200 کیلوگرم

بسته بندی

بشکه

کشور تولید کننده

اندونزی, مالزی

گرید

صنعتی

قیمت

تماس بگیرید

1 دیدگاه برای گلیسیرین

  1. امتیاز 4 از 5

    راحله شوقی

    سلام ، در انبار شور آباد عرضه می شود؟

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا